Moss

Moss

2022 | 3800 kvm

Oppstart: 2019
Montering: Foss Bygg

3D effekten på bygget

Sjekk ut disse hjørneløsningene! Avans Entrepenør har levert og montert fasadeplater til en bilforhandler i Moss, og viser virkelig hvordan en kan få mest mulig ut av våre fasadeplater. Her har en enkelt plate blitt knekt opp til 4 ganger for å skape den unike 3D effekten på bygget.

Platene er enkle å tilpasse. Ved å frese et spor på baksiden av platen kan du knekke platen i ønsket vinkel. Det er også enkelt å kappe og tilpasse størrelsen på platene ved bruk av en enkel sirkelsag. Dette gjør platene svært bruksvennlige og enkle å jobbe med. I tillegg er vekten på platene veldig lav, med en vekt på 5,6kg/kvm – noe som gjør byggeprosessen mer effektiv.

Sluttkunden er utrolig fornøyde med hvordan det har blitt, og de er stolte av dette bygget. Som regel kommer denne typen butikker med én stor glassfasade, og så er resten av bygget en stor boks med sandwich-elementer. Her har man gjort noe ekstra med fasaden, samtidig som det er mye glass. S-Lab som er arkitekt på prosjektet har tegnet opp et fantastisk bygg, Avans Entreprenør har virkelig innfridd på montering av platene. Les mer om prosjektet her.