Aluminiums
kompositt

Fasadeplatene som gir liv til det ytre

Hvorfor bruke Ytre fasadeplater

  • Høy fargebestandighet
  • Lett å vaske
  • 100% vann- og vindtett finish
  • Lav vekt
  • Enkel montering
  • Lett å bearbeide/kutte

Ytre fasadeplater

Fasadeplatene fra Ytre oppbevares på et stort lager i Norge og produseres i Portugal. Platene leveres med utallige typer overflater, med lagerførte farger i størrelse 1194 x 2394 mm. Andre størrelser er mulig på bestillingsvarer. Dette gir store muligheter for å utfolde og utfordre kreativiteten samt å skape spennende byrom med nettopp ditt prosjekt.

Om Aluminiums komposittplater

I produksjonen av platene benyttes deler av topp kvalitet fra ledende europeiske leverandører. Fasadeplatene har blant annet aluminium i 5754 legering, som er saltvannsbestandig og har høy motstand mot korrosjon.

Fabrikken i Portugal har eget servicesenter for maskinering og transformering av platene, noe som gjør det mulig å lage ulike størrelser og former i henhold til prosjektet. Alubuild-fabrikken innehar også et moderne laboratorium utstyrt med den nyeste teknologien som gir svært god kvalitetskontroll. 

Platene kan tilpasses med høy presisjon til enhver type bygg, som flate former, 3D kurver, perforeringer m.m. Alubuild kan med andre ord lage ferdigfreste plater etter tegninger og skisser, slik at den estetiske finishen på byggets ytre blir akkurat slik du ønsker.

Vår filosofi er å hver eneste dag bidra til en mer bærekraftig økonomi og fremtid. Platene produseres derfor ved bruk av fornybar energi og hvor alle komponentene er fullt resirkulerbare.

Vi lagerfører en rekke farger her i Norge for rask levering.

Interessert?

Ta kontakt med din lokale byggmester eller entreprenør for å tilpasse etter dine ønsker og behov.

Monteringsveiledning