Techwood

Harmoni mellom natur og teknologi

Match stil og farge

Disse materialene består av mineraler, salt, rester etter risproduksjon og havplast. Det benyttes risskall som et biprodukt fra kornavling, noe som gir 100% utnyttelse av hele råvaren.

høy brannmotstand

Vedlikeholdsvennlig

I motsetning til ekte treverk vil Techwood aldri trenge behandling for å beholde sitt flotte uttrykk. Det holder seg som nytt år etter år, og er 100% vannbestandig.

Techwood tilfredsstiller brannklasse B-s3,d0 og gir flere muligheter for å skape spennende uttrykk på større prosjekter hvor det er høyere krav til materialer.

Resirkulert

Resirkulerbart

Techwood-produktene er ikke bare laget av resirkulerte materialer, hele produktet kan også resirkuleres etter endt levetid. Dette gjør Techwood til et bærekraftig alternativ med lave utslipp. Vi har godkjent EPD

Techwood er UV-bestandig, saltvannsbestandig (produktet inneholder også salt), vedlikeholdsvennlig, har lav vekt, høy styrke og er brannklassifisert etter B-s3,d0. Med andre ord er dette et produkt som er godt egnet for kystklimaer, som vi har i store deler av Norge.

BREEAM-sertifisert

Techwood er sertifisert etter ISO 9001, ISO 14025 og EN 15804-standarder, i tillegg til EPD. Disse dokumentene vil øke muligheten for å oppnå en god poengsum i BREEAM-sertifisering av ditt prosjekt. Produksjonen foregår på en fabrikk i Spania som har 60 års erfaring med denne typen produkt.