Solid
Aluminium

Anodiserte plater

Vi kan produsere solide aluminiumsplater med anodisert overflate, noe som gir dem livstidsgaranti mot korrosjon. Platene kan også maskineres, perforeres, bøyes, sveises og leveres i alle former og formater. Vi leverer anodiserte plater fra Europas største produsent.

Anodisering er en elektrokjemisk prosess hvor overflaten på aluminiumet er modifisert for å lage et veldig hardt, men samtidig fleksibelt og gjennomsiktig lag. Denne prosessen kan kombineres med elektrolytisk fargestoffer eller utvalgte organiske fargestoffer for å gi forskjellige UV-sikre farger. 

Solid Aluminium - lakkert

Lakkerte plater kan sveises før lakkering slik at en kan utforme spesielle former i fasaden. Solid-platene er derfor et ypperlig valg om du har helt unike formål og ønsker for fasaden på bygget ditt. 

Etter maskinering blir platene pulverlakkert med tykkelse 40-50 micron. Dette sikrer at alle kutt, kanter, hull og sammenføyninger er beskyttet med lakk. Plater og kassetter kan leveres i alle RAL- og NCS-farger. 
Til klatrehallen i Trondheim har vi for eksempel levert både plane plater, perforerte plater og bokser i hele 10 ulike farger. 

Trondheim klatresenter

Til Trondheim klatresenter har vi levert 2,5mm solide aluminiumsplater i hele 10 ulike farger. Hull til skruer er ferdig stanset ut og 3D-kassetter er sveist på fabrikk før lakkering.

Om Solid aluminiumsplater og montering

Både anodiserte og lakkerte plater forblir 100 % aluminium og er dermed helt resirkulerbart. Produktene kan kuttes i lengde og bøyes til ønsket sluttprodukt.

Monteres på vertikale lekter, fortrinnsvis i aluminium. Dette sikrer også en ubrennbar og råtefri fasade.

Interessert?

Ta kontakt med din lokale byggmester eller entreprenør for å tilpasse etter dine ønsker og behov.