Ytre fasade

Vår historie

Ingen mellomledd

Vi er en kostnadseffektiv organisasjon og har ingen mellomledd, noe som bidrar til at vi alltid kan levere våre produkter til konkurransedyktige priser. Vår fabrikk er lokalisert i Portugal, og sørger for kort leveringstid, også ved bestillingsvarer. Filosofien hos fabrikken er å hver dag bidra til en mer bærekraftig økonomi og fremtid. Platene produseres av resirkulert plast til kjernemateriale, ved bruk av fornybar energi. Også alle de andre komponentene i platene våre er fullt resirkulerbare. 

Miljøvennlighet

Lite vedlikehold, høy kvalitet, lang levetid – alle våre produkter produseres i Europa med solcelleenergi i produksjon, god EPD og kort reisevei fra råvarer til produksjon.

Ved å ha all produksjon i Europa får vi hele produksjonslinjen tett på. 

Norge er i starten av det grønne skiftet, og det har aldri før vært viktigere å være mer fremoverlent og søke miljøvennlig endring.

15 års erfaring

Ytre Fasade har 15 år lang erfaring med fasadeplater og aluminiumskompositt, beregnet på det norske klimaet. Vi er lokalisert i Haugesund og leverer våre produkter raskt, effektivt og rimelig over hele landet.